STN EN 61000-3-12: 2012 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 3-12 Medze. Medze harmonických zložiek prúdu vytváraných zariadeniami so vstupným fázovým prúdom > 16 A ≤ 75 A, ktoré sa pripájajú k verejným rozvodným sieťam nízkeho napätia - Adamec, Ľubor; Poliaková, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-3-12: 2011