STN EN 60598-2-2: 2012 (36 0600), Svietidlá Časť 2-2 Osobitné požiadavky. Zapustené svietidlá - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-2: 2012