STN EN 15804: 2012 (73 0912), Trvalá udržateľnosť výstavby. Environmentálne vyhlásenia o produktoch. Základné pravidlá skupiny stavebných produktov. - Eštoková, Adriana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 112 Trvalá udržateľnosť výstavby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15804: 2012
Spracovateľ: Adriana Eštoková. Technická komisia: TK 112 Trvalá udržateľnosť výstavby
Norma je nahradená normou STN EN 15804 + A1 z augusta 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy