STN EN 13861: 2012 (83 3511), Bezpečnosť strojov. Pokyny na používanie ergonomických noriem pri konštruovaní strojov. - Mokráňová, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13861: 2011