STN EN 12101-7: 2012 (92 0550), Zariadenia na odvod tepla a splodín horenia Časť 7 Úseky potrubí na odvod splodín horenia - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12101-7: 2011