STN EN 12101-7: 2012 (92 0550), Zariadenia na odvod tepla a splodín horenia Časť 7 Úseky potrubí na odvod splodín horenia - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12101-7: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12101-7 z októbra 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy