STN EN 60695-11-4: 2012 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 11-4 Skúšobné plamene. 50 W plameň. Zariadenie a overovacie skúšobné metódy - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-7-3: 2011