STN EN 60695-11-4: 2012 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 11-4 Skúšobné plamene. 50 W plameň. Zariadenie a overovacie skúšobné metódy - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-7-3: 2011
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy