STN EN 61558-2-15: 2012 (35 1330), Bezpečnosť transformátorov, tlmiviek, napájacich zdrojov a ich kombinácií Časť 2-15 Osobitné požiadavky na oddeľovacie transformátory na napájanie zdravotníckych priestorov a ich skúšky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61558-2-15: 2012