TNI CEN/TR 16227: 2012 (65 6910), Technická normalizačná informácia. Kvapalné ropné výrobky. Biomazivá. Odporúčania na terminológiu a charakterizáciu biomazív a mazív založených na biomase. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje anglickú verziu CEN/TR 16227: 2011