STN EN 15898: 2012 (76 0100), Starostlivosť o zachovanie kultúrneho dedičstva. Hlavné všeobecné termíny a definície. - Davidson, Barbara; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15898: 2011
Norma je nahradená normou STN EN 15898 z 01. 07. 2023 v celom rozsahu.
Spracovateľ: Barbara Davidson.
Keywords: normy