STN ISO/IEC 16022: 2012 (97 7126), Informačné technológie. Automatická identifikácia a spôsoby uchovávania údajov. Špecifikácia čiarového kódu Data Matrix. - Štaffen, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 16022: 2006 vrátane ISO/IEC 16022: 2006/Cor. 1: 2008 a ISO/IEC 16022: 2006/Cor. 2: 2011