STN ISO/IEC 18004: 2012 (97 7127), Informačné technológie. Automatická identifikácia a spôsoby uchovávania údajov. Špecifikácia čiarového kódu QR Code 2005. - Štaffen, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 18004: 2006 vrátane ISO/IEC 18004: 2006/Cor. 1: 2009
Spracovateľ: Miroslav Štaffen. Technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Keywords: normy