STN EN 779: 2012 (12 5005), Filtre na odlučovanie častíc na všeobecné vetranie. Stanovenie filtračných parametrov. - Mészáros, Imrich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 779: 2012