STN EN 61347-2-7: 2012 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-7 Osobitné požiadavky na elektronické ovládacie zariadenia napájané batériovým zdrojom na núdzové osvetlenie (samostatné) - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61347-2-7: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 61347-2-7 z augusta 2007 v celom rozsahu. STN EN 61347-2-7 z augusta 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 11. 1. 2015
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy