STN EN 15861: 2012 (51 2020), Potravinárske stroje. Udiarne. Bezpečnostné a hygienické požiadavky. - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15861: 2012