STN ISO 7870-4: 2012 (01 0272), Regulačné diagramy Časť 4 Diagramy kumulatívnych súčtov - Janiga, Ivan; Horníková, Adriana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 7870-4: 2011