STN EN 50526-1: 2012 (34 1560), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Zvodiče prepätia a prístroje na obmedzenie napätia v sieťach jednosmerného prúdu Časť 1 Zvodiče prepätia - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50526-1: 2012