STN ISO 2176: 2012 (65 6305), Ropné výrobky. Plastické mazivá. Stanovenie bodu skvapnutia. - Kotlánová, Alice (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje ČSN ISO 2176: 2006, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologie a státní zkušebnictví