STN ISO 2176: 2012 (65 6305), Ropné výrobky. Plastické mazivá. Stanovenie bodu skvapnutia. - Kotlánová, Alice; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 118 Ropa a ropné výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje ČSN ISO 2176: 2006, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologie a státní zkušebnictví
Táto norma nahrádza STN 65 6305 zo 14. mája 1990 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alice Kotlánová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov, Technická normalizační komise: TNK 118 Ropa a ropné výrobky
Keywords: normy