STN EN 12697-24: 2012 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 24 Odolnosť proti únave - Řikovský, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-24: 2012