STN EN 12697-24: 2012 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 24 Odolnosť proti únave - Řikovský, Vladimír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-24: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12697-24 + A1 z mája 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Řikovský. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy