STN EN 13481-3: 2012 (73 6370), Železnice. Koľaj. Požiadavky na vlastnosti systémov upevnenia Časť 3 Systémy upevnenia pre drevené podvaly - Tomečková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13481-3: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13481-3 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Tomečková. Technická komisia: TK 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá
Keywords: normy