STN EN 671-1: 2012 (92 0403), Stabilné hasiace zariadenia. Nástenné hydranty Časť 1 Hadicové navijaky s tvarovo stálou hadicou - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 671-1: 2012