STN EN 671-2: 2012 (92 0403), Stabilné hasiace zariadenia. Nástenné hydranty Časť 2 Nástenné hydranty s plochou hadicou - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 671-2: 2012