STN EN 671-2: 2012 (92 0403), Stabilné hasiace zariadenia. Nástenné hydranty Časť 2 Nástenné hydranty s plochou hadicou - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 671-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 671-2 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy