STN 33 2000-5-56/A1: 2012, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-56 Výber a stavba elektrických zariadení. Napájanie na bezpečnostné účely. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN 33 2000-5-56: 2010 obsahuje HD 60364-5-56: 2010/A1: 2011 v slovenskom jazyku