STN 33 2000-7-709/A1: 2012, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-709 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Prístavy a podobné priestory. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN 33 2000-7-709: 2010 obsahuje HD 60364-7-709: 2009/A1: 2012 v slovenskom jazyku