STN 33 2000-7-709/A1: 2012, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-709 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Prístavy a podobné priestory. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN 33 2000-7-709: 2010 obsahuje HD 60364-7-709: 2009/A1: 2012 v slovenskom jazyku
Spracovateľ: Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Keywords: normy