STN EN 60901/A5: 2012 (36 0277), Jednopäticové žiarivky. Požiadavky na vyhotovenie. Zmena A5. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 60901: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 60901: 1996/A5: 2012