STN EN 30-1-2: 2013 (06 1410), Varné spotrebiče na plynné palivá pre domácnosť. Bezpečnosť Časť 1-2 Spotrebiče s rúrami na pečenie a/alebo ražňami s nútenou konvekciou - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 30-1-2: 2012