STN EN 572-1: 2013 (70 1610), Sklo v stavebníctve. Základné výrobky zo sodnovápenatokremičitého skla Časť 1 Definície a všeobecné fyzikálne a mechanické vlastnosti (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 572-1: 2012