STN EN 61008-1/A13: 2013 (35 4182), Prúdové chrániče bez vstavanej nadprúdovej ochrany pre domácnosti a na podobné použitie (RCCB) Časť 1 Všeobecné pravidlá. Zmena A13 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A13 STN EN 61008-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 61008-1: 2004/A13: 2012