STN EN 61008-1/A13: 2013 (35 4182), Prúdové chrániče bez vstavanej nadprúdovej ochrany pre domácnosti a na podobné použitie (RCCB) Časť 1 Všeobecné pravidlá. Zmena A13 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A13 STN EN 61008-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 61008-1: 2004/A13: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2013
Keywords: normy