STN 33 2000-7-715: 2013, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-715 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Svetelné inštalácie na malé napätie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-715: 2012 v slovenskom jazyku