STN EN 62305-4: 2013 (34 1390), Ochrana pred bleskom Časť 4 Elektrické a alektronické systémy v stavbách - Kroupa, Jiří (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62305-4: 2011