STN EN 860 + A2: 2013 (49 6111), Bezpečnosť drevárskych strojov. Jednostranné hrúbkovacie frézovačky (Konsolidovaný text). - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norms je slovenskou verziou európskej normy EN 860: 2007 + A2: 2012