STN EN 13200-1: 2013 (73 5230), Zariadenia pre divákov Časť 1 Všeobecné charakteristiky priestorového usporiadania hľadiska - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13200-1: 2012