STN EN 13200-1: 2013 (73 5230), Zariadenia pre divákov Časť 1 Všeobecné charakteristiky priestorového usporiadania hľadiska - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13200-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13200-1 z novembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial.
Keywords: normy