STN EN 60269-4/A1: 2013 (35 4701), Nízkonapäťové poistky Časť 4 Doplnkové požiadavky na tavné vložky určené na istenie polovodičových prvkov. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN 60269-4: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60269-4: 2009/A1: 2012