STN EN 50388: 2013 (34 1530), Dráhové aplikácie. Napájanie a koľajové vozidlá. Technické kritériá na koordináciu napájania (napájacích staníc) a koľajových vozidiel na dosiahnutie interoperability. - Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50388: 2012 vrátane EN 50388: 2012/AC: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 50388 z mája 2006 v celom rozsahu. STN EN 50388 z mája 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 13. 2. 2015
Spracovateľ: Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Dátum účinnosti opravy normy: december 2013
Keywords: normy