STN EN 861 + A2: 2013 (49 6112), Bezpečnosť drevárskych strojov. Zrovnávacie a hrúbkovacie frézovačky (Konsolidovaný text). - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 861: 2007 + A2: 2012