TNI CEN/TR 764-6: 2013 (69 0004), Technická normalizačná informácia. Tlakové zariadenia Časť 6 Zloženie a obsah prevádzkových pokynov - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 764-6: 2012