STN EN 14988-1 + A1: 2013 (94 3021), Detské vysoké stoličky Časť 1 Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text) - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14988-1: 2006 + A1: 2012