STN EN 14988-1 + A1: 2013 (94 3021), Detské vysoké stoličky Časť 1 Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text) - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14988-1: 2006 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 14988-1 zo septembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí
Keywords: normy