STN EN 61481: 2003 (35 9736), Práce pod napätím. Prenosné fázovacie súpravy na používanie pri striedavom napätí od 1 kV do 36 kV. - Chovanová, Katarína; Semanová, Mária; Vokálek, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 61481: 2001 a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha 1, Česká republika