STN EN 15316-4-3: 2013 (06 0237), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 4-3 Systémy výroby tepla, tepelné solárne systémy - Skalík, Lukáš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-4-3: 2007