STN EN 15316-4-3: 2013 (06 0237), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 4-3 Systémy výroby tepla, tepelné solárne systémy - Skalík, Lukáš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-4-3: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15316-4-3 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Lukáš Skalík. Technická komisia: TK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Keywords: normy