STN EN 1527: 2013 (16 6238), Stavebné kovanie. Kovanie pre posuvné dvere a skladacie dvere. Požiadavky a skúšobné metódy. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1527: 2013