STN EN ISO 25745-1: 2013 (27 4040), Energetická hospodárnosť výťahov, pohyblivých schodov a pohyblivých chodníkov Časť 1 Meranie energie a overovanie (ISO 25745-1: 2012) - Lohyňa, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 25745-1: 2012
Spracovateľ: Ján Lohyňa. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Keywords: normy